ich-zapfe

1-øre slangeklemme for NW 7 mm, galvanisert, 100 stk


Artikkelnummer 452611

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

1-øre slangeklemme for NW7mm, galvanisert, 100stk

Denne 1-øre slangeklemmen for NW7mm er galvanisert og består av 100stk.

Denne slangeklemmen er utformet for å sørge for en sikker og trygg tilkobling mellom slanger og annet tilbehør. Galvanisert for økt holdbarhet, denne klemmen passer perfekt for å feste slanger i forskjellige miljøer. Den kan også brukes til flere forskjellige formål, inkludert mekaniske og industrielle bruksområder. Pakken inneholder 100 klemmer, som gir nok til å fullføre større prosjekter eller å bygge opp en forsyning. Bredden på klemmen er mellom 12 og 14 mm, og sørger for en sikker og stabil tilkobling. Kort sagt, denne slangeklemmen er et ideelt tilbehør for alle som trenger et sikkert og holdbart feste for slanger og andre rørprodukter.

Egenskaper:

  • Bredde: 12-14 mm
  • Galvanisert for økt holdbarhet
  • Pakke med 100 klemmer
  • Perfekt for å feste slanger på en trygg og sikker måte
  • Kan brukes til flere forskjellige formål

Med denne 1-øre slangeklemmen får du ikke bare et pålitelig festemiddel, men også en løsning som er enkel å installere. Den intuitive designen gjør det enkelt å sikre slanger uten behov for komplisert verktøy eller spesialisert kunnskap. Dette gjør den ideell både for profesjonelle og amatører som trenger å feste slanger på en trygg og effektiv måte.

Den galvaniserte overflaten beskytter ikke bare mot korrosjon, men sikrer også at klemmen tåler tøffe forhold og langvarig bruk. Uansett om du arbeider innenfor landbruk, industri, eller hjemmeoppussing, vil denne slangeklemmen være en pålitelig følgesvenn.

Ikke bare er den perfekt for å feste slanger, men den kan også brukes til et bredt spekter av andre formål. Enten det er å sikre ledninger, rør, eller andre materialer, vil denne klemmen være en allsidig løsning som kommer godt med i mange situasjoner.

Med pakken som inneholder hele 100 klemmer, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom i løpet av prosjektet ditt. Du har nok til å fullføre oppgavene dine uten avbrudd, og kan til og med ha ekstra til overs for fremtidige behov.

Kort sagt, denne 1-øre slangeklemmen kombinerer holdbarhet, enkelhet og allsidighet, og er et uunnværlig verktøy for enhver som trenger pålitelig festing av slanger og andre lignende produkter.

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: